Hotell i Vietnam

This website provides booking service for all hotels in Vietnam. Please search hotel availability, book & get voucher. Contact us for help with Vietnam travel related issues

Bookmark and Share

Hotels in Vietnam

Hotels in Hanoi
Hotels in Sapa
Hotels in Halong City
Hotels in Hai Phong City
Hotels in Ninh Binh
Hotels, Resorts in Quang Binh
Hotels, Resorts in Hue
Hotels, Resorts in Da Nang
Hotels, Resorts in Hoi An
Hotels, Resorts in Ninh Thuan
Hotels, Resorts in Nha Trang
Hotels in Da Lat City
Resorts in Phan Thiet
Hotels in Ba Ria - Vung Tau
Hotels in Saigon (HCMC)
Hotels in Can Tho
Hotels, Resorts in Phu Quoc
Hotels in other provinces

Find accommodation and check rates for your holiday in Vietnam           Best Price!

Easy to find and book  >>>  Secure payment  >>>  Instant confirmation/Voucher issued

City:
Check in: Nights: Check out:
Check availability of Vietnam hotels recommended by many travelers World-wide     Free cancellation!


Hotell i Vietnam

Med övernattningsmöjligheter längs kusten motorvägen som den historiska staden Hue med dess berömda kungliga citadellet och Hoi An, är ett världsarv som gnistrar av en kväll med otaliga lyktor se Vietnam från den nord-sydliga motorvägen en bra väg att gå.
Ligga på stranden kostar ingenting och det finns gott om människor som är glada över att bo i ett kulturarv som Hoi An och cykla varje morgon till stranden. Lunch kan ätas på stranden för inte mer än en dollar eller två. En kväll, en skål över Pho (nötkött eller kyckling nudelsoppa) och några öl är billiga.

Om din prioritet är budget inte komfort, boende i en bungalow i en stad som Hoi An kan hittas för runt US $ 5, men för ungefär dubbelt att man kan ha ett trevligt hotell rum med luftkonditionering och ett kylskåp.

Hotellrummen i Vietnam är ganska billiga så det finns ingen anledning att ta boende sovsal att spara pengar. Tvärtom kommer en enkel-eller dubbelrum på ett fräscht hotell kostar förmodligen en eller två dollar mer än en säng i en sovsal håller 10 eller fler personer.

Många backpackers väljer Vietnam som sina sydostasiatiska destination. De rekommenderar det för sin brist på trängsel och fortsatt låga priser. Även om ett uppsving i turismen började på 1990-talet har den hektiska scener i Thailand eventuerade aldrig i Vietnam. Vietnam har en liknande känsla till Laos, men är lite större och ger lite mer mångfald.

Hotellit kohteessa Vietnam Hoteis en Vietnam სასტუმროები ვიეტნამში ξενοδοχεία στο Βιετνάμ વિયેતનામ માં હોટલ Hotèl nan Vyetnam מלונות בווייטנאם वियतनाम में होटल Szálláshelyek Vietnamban Hótel í Víetnam

 

Links for reference:

Luxury Vietnam travel

Travel to Vietnam

Vietnam travel service

Vietnam tour service

Vietnam travel

Vietnam tours

Du lịch

Thuê xe

 


Vietnam visa service online visa application
low fee, hassle free